Someday Attaching P-Aminobenzoic - Good Mergthal Has Danish Written All Over It.

Ledarskapsutbildning

Det finns många bra utbildningar som man kan ta och som är roliga att gå. Det kan vara skönt att göra något nytt ibland för det känna man att man behöver och det är ju kul när man känner att det fungerar som det ska och att man har hittat det som man tycker är kul och som är något som man skulle kunna tänka sig att jobba med. För man vill ju plugga något som man sen kommer att kunna jobba med det är ju det som är själva syftet med det. Ja man kan ju välja på en hel del olika utbildningar och det gäller att hitta en som man känner passar just mig.

Ta tid på sig att välja rätt

Ja det är bra att ta tid på sig så att man kan välja rätt och att det känns bra och roligt att göra utbildningen som man tar.
Det finns bra ledarskapsutbildning som är poppis och det blir ju mer och me aktuellt med ledarskap så det kan ju var en bra utbildning som man kan ta och som är kul att hålla på med. Om det nu är så att man är en ledarskaps typ, för man måste ju ändå passa in i det som man vill göra och det gäller att göra det så bra som möjligt. Man vill inte att det blir att man tar en kurs och sen så vill man inte hålla på med det sen, det känns ju lite onödigt. Så det är bättre att man tar lite tid på sig så att man vet vad det är man vill och att man har valt en utbildning som man tycker om och som man känner kommer att hjälpa en att nå det mål man har och att det kommer att göra att man ka jobba med det som man vill.